A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

КІЛІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 06.08.2020 10:20
Кількість переглядів: 8135

Протягом січнялипня 2020 року у Кілійській районній філії Одеського обласного центру  зайнятості послуги з питань сприяння у працевлаштуванні отримали майже 2000 осіб. За направленням служби зайнятості були працевлаштовані 884 особиКожен другий з тих, хто шукав роботу, був працевлаштований до набуття статусу безробітного —  одразу після звернення до фахівців служби зайнятості. 

Середня тривалість пошуку роботи особами, які мають статус безробітного, сьогодні складає 125 днів.

Усі шукачі роботи охоплені активними програмами сприяння працевлаштуванню. Професійне навчання за направленням служби зайнятості, у тому числі підвищення кваліфікації, проходили 164 особи, у громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 336 безробітних, інформаційні та консультаційні послуги отримав кожен, хто звернувся до служби зайнятості.

Протягом січня-червня поточного року про потребу у кадрах заявили 148 роботодавців, які подали 1001 вакансію. Середній розмір оплати праці в розрахунку на вакансію складає 4952 грн, середня тривалість укомплектування вакансій – 10 календарних днів.

Сьогодні Кілійська районна філія Одеського обласного центру зайнятості пропонує шукачам роботи 38 вакансій на підприємствах Кілії та району.

З березня, в умовах карантину, фахівці філії надавали шукачам роботи і безробітним послуги в дистанційному режимі. З 22 липня Кілійська філія, згідно наказу Одеського обласного центру зайнятості,  працює з клієнтами не в дистанційному режимі, а віч-на-віч, що сприятиме прискоренню працевлаштування шукачів роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь