A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Онлайн-навчання на платформі Coursera: ГОЛОВНЕ – ВИКОРИСТАТИ СВІЙ ШАНС

Дата: 26.08.2020 11:55
Кількість переглядів: 8156

Сучасні технології розвиваються щодня, а Інтернет уже давно став надійним партнером не тільки у спілкуванні, а й в отриманні онлайн-послуг. В усьому світі широко використовуються, особливо під час карантину,  освітні Інтернет-платформи, на яких можна пройти навчальні курси та підвищити рівень власної компетентності.

Освітня міжнародна платформа Coursera відкрила через службу зайнятості безкоштовний доступ до своїх освітніх програм для безробітних. Всього на платформі існує 3800 онлайн —  курсів за різними напрямками від найкращих університетів світу. Мета ініціативи — допомогти працездатним працівникам розвинути додаткові знання та навички для працевлаштування.

Внаслідок активної інформаційно-роз’яснювальної роботи, яку проводили з безробітними фахівці Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ, на сьогоднішній день  32 особи виявили бажання підвищити свої знання на платформі  Coursera. Дехто з них вже отримав відповідні сертифікати про закінчення навчання.

Мешканка Кілії Світлана Дрібноход  працювала бухгалтером.  Під час карантину втратила роботу і звернулася до служби зайнятості. Дізнавшись від фахівця з профорієнтації про можливість онлайн-навчання на платформі Coursera, вирішила пройти курси за напрямком «Основи фотографії», бо уміння добре фотографувати ніколи не завадить.

Після отримання сертифікату Світлана поділилася своїми враженнями: «Для початківця — любителя фотографії це просто знахідка. Я дізналася базових речей з теорії та практики фотосправи в доступній і лаконічній формі. Особливо відзначу оформлення уроків, подачу матеріалу, монтаж, тестові питання. Все легко і навіть з гумором. Саме таким має бути сучасне заочне онлайн – навчання. Невеликий за часом, але ємний за інформацією курс. В результаті розібралася зі своєю технікою, а те, що раніше чисто на інтуїції робила, тепер підкріплено теорією. Я мала шанс отримати нові знання, і я їм скористалася. Дякую за надану можливість».

Сертифікат Світлана Дрібноход після проходження курсу:

Сертифікат

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь