A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ УЧНІВ - ОНЛАЙН

Дата: 25.09.2020 08:59
Кількість переглядів: 7291

Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю – один із основних напрямків діяльності державної служби зайнятості. Сьогодні ця робота активно переходить у площину проведення онлайн-заходів, враховуючи, по-перше, розвиток сучасних Інтернет-технологій, а по-друге, специфіку роботи закладів загальної освіти в умовах карантину.

В рамках Тижня профорієнтації  фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості провели онлайн-урок реального трудового життя «Світ професій — мій вибір, мій успіх» для учнів 9-11 класів  шкіл Кілійського району. Метою заходу було розкриття проблеми професійного самовизначення, формування у школярів реального погляду на вибір професії з урахуванням саме власних бажань, можливостей та потреб ринку праці.

Захід проводився у форматі Zoom-конференції. Zoom — зручний та простий у використанні сервіс онлайн-зустрічей та конференцій — став особливо популярним  під час карантину, бо заходити в програму можна як з комп’ютера, так і з планшета з телефоном.

Учні, які брали участь у онлайн-уроці, поширили свої  знання про світ професій і зрозуміли, що для того, щоб стати професіоналом у будь-якій галузі, необхідно активно накопичувати знання і свідомо обирати майбутній фах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь