A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

КІЛІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 05.10.2020 10:29
Кількість переглядів: 5820

Протягом січнявересня 2020 року у Кілійській районній філії Одеського обласного центру  зайнятості послуги з питань сприяння у працевлаштуванні отримали 2154 особи. За направленням служби зайнятості були працевлаштовані 1023 особиПрактично весь час зберігається тенденція, що кожен другий з тих, хто шукав роботу, був працевлаштований до набуття статусу безробітного —  одразу після звернення до фахівців служби зайнятості. 

Середня тривалість пошуку роботи особами, які мають статус безробітного, складає 126 днів.

Усі шукачі роботи охоплені активними програмами сприяння працевлаштуванню. Професійне навчання за направленням служби зайнятості, у тому числі підвищення кваліфікації, проходили 165 осіб, у громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 342 безробітних, інформаційні та консультаційні послуги отримав кожен, хто звернувся до служби зайнятості.

Протягом січня-вересня поточного року про потребу у кадрах заявили 178 роботодавців, які подали 1151 вакансію. Середній розмір оплати праці в розрахунку на вакансію складає 4976 грн, середня тривалість укомплектування вакансій – 10 календарних днів.

Сьогодні Кілійська районна філія Одеського обласного центру зайнятості пропонує шукачам роботи майже 40 вакансій на підприємствах Кілії та району.

Нагадуємо, по-перше, що під час відвідування філії в умовах адаптивного карантину необхідно використовувати захисну маску і дотримуватися безпечної соціальної дистанції. По-друге, всіх, хто бажає безкоштовно отримати робітничу професію в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, запрошуємо відвідати філію та ознайомитися з графіком та умовами навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь