A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

СПІВПРАЦЯ І ДІЄВА ДОПОМОГА

Дата: 08.10.2020 10:08
Кількість переглядів: 5432

Фото без описуЗ ТОВ «Титан», яке було засноване в 1998 році  на базі Кілійських м’ясокомбінату та маслозаводу,  Кілійський районний центр зайнятості плідно співпрацював фактично з моменту створення підприємства, яке сьогодні  займає лідерські позиції серед підприємств харчової промисловості юга України і має власну торгову марку – ТМ «Кілія».

Щоб надати цій співпраці певний правовий статус, в лютому поточного року між Кілійською районною філією Одеського обласного центру зайнятості і ТОВ «Титан» був підписаний договір про співпрацю.

Головним напрямком співробітництва є укомплектування вакансій, бо підприємство постійно розвивається. А в умовах карантину, коли економіка  багатьох підприємств зіткнулася із суттєвими складнощами, державна служба зайнятості підставила роботодавцям плече, надаючи допомогу по частковому безробіттю на період здійснення заходів щодо запобігання  виникненню та поширенню коронавірусної хвороби. 13 травня між ТОВ «Титан» і Кілійською районною філією був підписаний договір про надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Станом на 01.10.2020 таку допомогу отримали 187 працівників підприємства.

Але використання державних коштів завжди потребує контролю, тому начальник відділу взаємодії з роботодавцями Ліна Дерліх і фахівець цього відділу Наталя  Кістол  здійснили перевірку достовірності відомостей, поданих роботодавцем для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину та дотримання роботодавцем гарантій зайнятості працівників. Цього разу, як то кажуть, на своїй території фахівців філії приймала інспектор відділу кадрів ТОВ «Титан» Віра Медведенко,  яка є частим гостем у філії, коли будь-які кадрові питання підприємства потребують оперативного вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь