A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПІДВИЩУЄМО ПРАВОВУ ОБІЗНАНІСТЬ БЕЗРОБІТНИХ

Дата: 20.10.2020 13:12
Кількість переглядів: 3735

Фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості при проведенні семінарів активно залучають до співпраці соціальних партнерів.

З метою підвищення обізнаності  безробітних з правових питань до участі у інформаційних семінарах із загальних питань зайнятості та стану ринку праці запрошуються спеціалісти Кілійського бюро правової допомоги Ізмаїльського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги, з якими практично з перших днів існування цієї установи налагоджено плідну співпрацю. У низці чергових семінарів взяв участь головний спеціаліст  бюро Вадим Коваль, від якого присутні на заході спочатку отримали інформацію про зміст послуг, що можна отримати в цій установі. А потім, враховуючи, що чимало безробітних є власниками земельних ділянок, він зупинився на актуальних сьогодні земельних питаннях. Як оформити документи на землю, на якій стоїть приватний будинок, куди звертатися для оформлення документів на землю, як отримати кадастровий номер на землю біля власного будинку… Питань до Вадима було чимало. І відповіді пролунали на кожне з них. Але основна частина семінару була присвячена питанням прав та обов’язків безробітних, змісту соціальних послуг, які безкоштовно можна отримати в державній службі зайнятості, та перспективам районного ринку праці. Про це розповідала завідувач сектору профорієнтації Зінаїда Рождественська.

Учасники семінару не тільки дізналися про свої права та обов’язки  у світлі вимог законодавства про зайнятість, а й підвищили свій рівень обізнаності з правових питань.

 

В.о. директора Кілійського районної філії  Одеського ОЦЗ

С. Соколинська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь