A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПРОПОНУЄМО НАВЧАННЯ В ОДЕСЬКОМУ ЦПТО

Дата: 19.11.2020 11:30
Кількість переглядів: 366

Загальнонаціональний карантин триває. З його введенням виникло багато обмежень. Але є й можливості, бо карантин дав нам найцінніший ресурс – час, який треба розумно використати.

Наприклад, отримати нову професію, або змінити стару на більш перспективну. І в цьому питанні на допомогу приходить  служба зайнятості, яка дає безробітним змогу безкоштовного професійного  навчання. Ця теза «червоною ниткою» проходить через всі профорієнтаційні семінари, які фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості проводять для своїх клієнтів.

Протягом поточного року проведено  21 семінар «Презентація послуг з професійного навчання, у т. ч. послуг ЦПТО», в яких взяли участь 189 безробітних. Під час проведення цих заходів їх учасникам фахівцями філії надається вичерпна  інформація  щодо можливості отримання робітничої професії у ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ», здійснюється відео-презентація навчального закладу та професій, які можна в ньому набути.  1212 осіб отримали індивідуальні консультаційні послуги з професійного навчання.

Графіки початку роботи навчальних груп  в Одеському ЦПТО щомісяця оновлюються у просторових зонах філії та  оперативно  розміщуються на Інтернет-сторінках філії і соціальних партнерів.

Світ змінюється прямо на наших очах.  Ми всі будемо жити в нових реаліях, і зараз саме час підготуватися до них.  Чимало безробітних розуміють це і використовують свій шанс безкоштовно отримати професію або підвищити кваліфікацію.  Доказом  цього є  цифри: у 2020 році 169 безробітних проходили навчання за направленням Кілійської районної філії,  з них в Одеському ЦПТО — 21 особа. Кожен з тих, хто закінчував навчання, завжди повертався  із Одеси з твердим переконанням, що зміг використати свій шанс. А дехто має плани отримати в майбутньому ще якусь споріднену професію після того, як набере досвіду за набутою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь