A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Сектор з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту  оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Кілійської міської ради попереджує:

Дата: 16.01.2021 08:56
Кількість переглядів: 1856

 

Обережно - бурульки!

          Внаслідок температурних перепадів, на дахах будинків утворюються крижані бурульки. Ці красиві «сталактити» іноді несуть смертельну небезпеку для пішоходів, особливо в тих місцях, де хідники (тротуари) безпосередньо прилягають до будинків.
 Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода з настанням відлиги, комунальні служби міст та селищ повинні встановлювати попереджувальні знаки і огорожі небезпечних місць можливого падіння бурульок. В обов’язковому порядку - своєчасно збивати бурульки, які несуть небезпеку пішоходам і автотранспорту, що пакується біля будинків.
           Пішоходи ж, в свою чергу не повинні заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності самим звертати увагу на наявність небезпечних утворювань з криги і снігу на дахах будинків. Тому, виходячи на вулицю, обов’язково треба подивитись угору, та не наражати себе на травмування, під час падіння бурульок. На жаль, в наш час такі випадки зустрічаються досить часто і мають дуже гіркі наслідки для постраждалих.
           Мешканцям приватного сектору, також необхідно слідкувати за станом даху на своєму будинку і своєчасно збивати бурульки, крім того, обов’язково посипати піском (або сумішшю з сіллю) місця біля ганку, для запобігання утворення обледеніння.
           Рятувальним службам різного підпорядкування треба попереджувати відповідальні служби про необхідність своєчасного усунення небезпеки падіння крижаних бурульок на пішоходів і можливих наслідків таких надзвичайних ситуацій, особливу увагу звертати на роз'яснювальну роботу серед школярів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь