A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Наглядова пробація в дії Твої права – твій надійний захис

Дата: 10.02.2021 16:51
Кількість переглядів: 2533

Одним із принципів надання безоплатної правової допомоги є її доступність для всіх осіб, які мають право на її отримання. Аби правом на безоплатну правову допомогу могли скористатись особи, які перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації, працівниками Кілійського районного відділу філії «Центру пробації» в Одеській області спільно з представниками місцевого бюро правової допомоги організовано консультування осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

В ході зустрічі  начальник  відділу Кілійського бюро правової допомоги Ізмаїльського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Лілія Таранова роз`яснила присутнім, що засуджені особи, що перебувають на обліку в службі пробації, які потребують представництва своїх інтересів у суді, однак не мають достатніх фінансових можливостей для здійснення цього представництва, можуть звернутися до місцевого бюро та отримати допомогу кваліфікованого юриста, оскільки дані послуги оплачуватиме держава. Також клієнтам пробації було роз’яснено законні шляхи вирішення різноманітних життєвих проблем та надано правові консультації з таких актуальних питань, як: можливості продажу своєї земельної ділянки чи оформлення її у спадок, пенсійного та соціального забезпечення. 

З метою розширення доступу  засуджених до безоплатної правової допомоги Кілійському районному відділу пробації  було  передано відповідні інформаційні матеріали для розміщення на інформаційному стенді відділу.

Начальник Кілійського відділу служби пробації Людмила Дрібноход наголошує, що відповідно до Закону України «Про пробацію» суб’єкти пробації мають право на роз’яснення своїх прав та обов’язків, отримувати інформацію про можливу допомогу і консультації, оскаржувати рішення, дії, бездіяльність органів пробації. Саме тому до індивідуального плану роботи із засудженими працівниками пробації разом із заходами нагляду обов’язково включається соціально-виховна робота.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь