A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПІДВИЩУЄМО ПРАВОВУ ОБІЗНАНІСТЬ БЕЗРОБІТНИХ

Дата: 22.02.2021 08:16
Кількість переглядів: 1730

 

Надання пророфрієнтаційних послуг безробітним – це значний спектр роботи  фахівців Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості. З метою оптимізації проведення профорієнтаційних заходів до участі в них часто запрошуються соціальні партнери. Одним із них є Кілійське бюро правової допомоги.  

У черговому інформаційному семінарі із загальних питань зайнятості, що проводила завідувач сектору профорієнтації  Зінаїда Рождественська, взяв участь  спеціаліст Кілійського бюро правової допомоги Вадим Коваль,   який поінформував безробітних-мешканців Кілійської ОТГ,  про види послуг, які безкоштовно надає ця установа,  навів яскраві приклади з роботи. Особливий наголос було зроблено на тому, що працевлаштування обов’язково має бути офіційним та оформленим належним чином, що гарантуватиме  соціальний захист і в майбутньому - пенсійне забезпечення. Питань до гостя заходу було чимало, особливо стосовно земельної реформи, бо більшість сьогоднішніх безробітних – це колишні працівники  сільськогосподарських підприємств, які з початком сезону польових робіт мають повернутися до роботи. 

Профорієнтаційний захід досяг своєї мети - розширення уявлень його учасників про загальні питання зайнятості, а також про правила здорового глузду та уникнення шахрайства при працевлаштуванні.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь