Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

«Я СКОРИСТАЛАСЯ СВОЇМ ШАНСОМ!"

Дата: 25.02.2021 16:35
Кількість переглядів: 1392

 

 

Одеський центр професійно-технічної освіти 17 лютого відсвяткував своє 10-річчя. За ці роки більше 200 мешканців Кілійського району скористувалися шансом безкоштовно отримати професію у цьому навчальному закладі.

На початку лютого, після закінчення навчання, отримала  свідоцтво манікюрника  Марта Песар - мешканка села Дмитрівка Кілійського району.

У серпні минулого року, маючи за плечима досвід роботи продавцем, Марта звернулася до Кілійської філії Одеського ОЦЗ з питання сприяння у працевлаштуванні. Особистий консультант і фахівець з профорієнтації скерували її на навчання в Одеському ЦПТО. Це було нескладно, бо молода жінка, по-перша, прагнула нових знань, по-друге, вдома самостійно вчилася основам манікюрної справи. 

І ось три з половиною місяця навчання позаду. Марта у захваті від всього, що з нею сталося за цей період.

Слова щирої вдячності вона адресує своєму майстру - Світлані Василівні Галанчук, яка є і Професіоналом, і Людиною, і Наставником, яка вчить своїх слухачок вірити у власні сили та не складати руки ні при яких обставинах.

Марта впевнена, що не можна манікюр сприймати просто як роботу із лаком та нігтями. Це – мистецтво та наука. Саме під цим кутом і проходило навчання. Основи колористики, покриття нігтів у технологічній послідовності так, щоб не нашкодити здоров’ю, культура спілкування, мовний етикет, правові норми, основи техніки безпеки, охорони праці і санітарії – ці та інші дисципліни викладалися майбутнім фахівцям.

І гуртожиток вразив своїми зручностями: тепло, чисто, гаряча вода, навіть посуд дають, якщо свого не маєш. Ну просто готель «три зірки»!

А ще відбулося багато нових, цікавих і корисних знайомств і контактів, бо у групі навчалися безробітні зі всієї України. І після навчання колишні слухачки продовжують спілкування.

Марта поповнила ряди працівників сфери краси. І щиро усім радить безкоштовно отримати професію за сприяння служби зайнятості. «Я скористалася своїм шансом!» - впевнена молода жінка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь