A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

СПІВПРАЦЯ З КІЛІЙСЬКОЮ ОТГ: РАЗОМ ВИРІШУЄМО ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ

Дата: 25.03.2021 09:16
Кількість переглядів: 381

СПІВПРАЦЯ З КІЛІЙСЬКОЮ ОТГ:

РАЗОМ ВИРІШУЄМО ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ

 

З моменту створення Кілійської об’єднаної територіальної громади у 2019 році фахівці Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ налагодили співпрацю з керівництвом Кілійської міської ради за напрямками, що стосуються компетенції служби зайнятості. Після того, як адміністративно-територіальна реформа вийшла на фінішну пряму, відбулося укрупнення Кілійської ОТГ за рахунок приєднання ще декількох сіл. Тому логічним кроком стало укладання угоди про співпрацю у сфері зайнятості населення між виконавчим комітетом Кілійської міської ради та Кілійською філією.

Напередодні підписання угоди відбулася робоча зустріч директора філії Марини Сіраш з Кілійським міським головою Вячеславом Чернявським. Мова йшла про ситуацію на регіональному ринку праці, про співпрацю з роботодавцями в частині виплати допомоги по частковому безробіттю і компенсації єдиного страхового внеску,  про організацію  громадських робіт суспільно-корисного спрямування, про можливості Одеського центру професійно-технічної освіти у підготовці кваліфікованих кадрів для потреб ринку праці. Одним із актуальних питань, яке обговорювалось під час зустрічі, стало питання легалізації зайнятості населення ОТГ. Було відзначено, що саме легалізація робочих місць та підвищення рівня заробітної плати є підґрунтям для поліпшення добробуту населення.

Звісно, проблем в Кілійській ОТГ, як і в країні в цілому, сьогодні чимало. Однак впоратися з ними легше, якщо співпрацювати, об’єднавши зусилля. Саме з цією метою і було підписано угоду про співпрацю. 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь