A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Кілійський відділ пробації пишається своїми волонтерами!

Дата: 09.04.2021 14:10
Кількість переглядів: 576

На сучасному етапі розвитку нашої держави формується і пробаційна система, набирає обертів, розширює свої функції. Коло завдань працівників органів пробації дуже велике та залежить від злагодженої співпраці органів пробації з місцевими органами влади, підприємствами, установами та громадськістю. Саме мешканці громади з активною життєвою позицією і прагненням зробити життя громадян краще і безпечніше становляться волонтерами пробації. Ось і  лави Кілійського відділу пробації поповнилися ще одним волонтером. Їм стала людина відома для всіх мешканців міста Вилкове  - Голубова Марія Федорівна, директор місцевої спортивної школи. Для підписання договору начальник відділу пробації Людмила Дрібноход разом з працівниками відділу приїхали до міста Вилкове, відвідали спортивну школу, ближче познайомились з її директором та  колективом…і залишили там частку своїх сердець назавжди. Неможливо не сказати кілька слів про цей заклад та тих, хто там працює.

Отже, в Українській Венеції, місті Вилкове є своя перлина - дитячо-юнацька спортивна школа – краща ДЮСШ Одеської області. За 30 років своєї історії Вилківська дитячо-юнацька спортивна школа подарувала Україні безліч видатних спортсменів. Основний напрямок роботи, що прославило школу, - веслування на байдарках і каное. Статус спортивної школа отримала в 1991 році, в рік, коли Україна стала незалежною. 

       Спорт - один з наймогутніших магнітів для людської душі. Кожен рекорд, кожне досягнення радує не тільки спортсмена, але і його тренера,  батьків і знову кличе до підкорення нових спортивних вершин. Головне, чого вчить школа - вмінню жити, жити в суспільстві і бути їм затребуваним. Саме таке завдання ставить перед собою директор та колектив ВДЮСШ, тому спортивна шкільна родина росте з кожним роком.

Великі і маленькі перемоги об'єднують спортсменів і тренерів. В її стінах панують командний дух, тренерський ентузіазм, бажання перемагати. Відділення веслування на байдарках і каное є провідним всі ці роки в нашій області, постійно займаючи перші місця.

Школа приваблива для багатьох дівчат і хлопців, тому що в ній формують прагнення до краси, гармонії, здорового способу життя. Для цього відкриті відділення художньої гімнастики і бальних танців.

       Учні ВДЮСШ є взірцем поведінки для юнацтва не тільки рідного міста та регіону.

За 30 років  свого існування ВДЮСШ підготувала:

- одного заслуженого майстра спорту України;

- трьох  майстрів спорту міжнародного класу;

- п’ятнадцять майстрів спорту України;

- сімдесят кандидатів у майстри спорту України;

- біля двох тисяч спортсменів масових розрядів.

Навіть у дуже важкому (внаслідок пандемії коронавірусу) та непередбачуваному 2020-му році вихованці школи знову були кращими серед кращих на обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Вони завоювали 38 медалей, з них 13-ть  - золотих!

Ці успіхи – результат таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів спорту.

Усі вони мають великий педагогічний досвід, дуже люблять дітей, свою роботу, вміють знайти «ключ» до серця кожного вихованця, проводять велику виховну та індивідуальну роботу, відвідають родин своїх вихованців, вивчають стан їх життя, підтримають постійний зв’язок зі школами, де вчяться їх учні-спортсмени та їх родинами.

Засновником, сподвижником, головним ініціатором створення сучасної спортивної школи є директор ВДЮСШ – Голубова Марія Федорівна.

30 років поспіль вона керує школою, виховуючи  кращих спортсменів, є тренером-викладачем відділення веслування на байдарках і каное, тренує наймолодших спортсменів, юних спортивних зірочок. Всі ці роки відділення веслування на байдарках і каное посідає перші місця в Одеській області, школа посідає перше місце в обласному огляді-конкурсі на кращу постанову учбово-спортивної та виховної роботі.  Марія Федорівна – в минулому депутат районної та Вилківської міської ради кількох скликань, людина з активною життєвою позицією, непримиренна до брехні та фальші, людина, яка завжди відгукнеться на прохання допомогти, за що отримала від громадянин свого рідного міста титул «Почесний громадянин м. Вилкове».

Кілійський відділ пробації пишається своїми волонтерами! Бажає їм міцного здоров’я та незгасного вогнику в душі.

Ми впевненні, що разом з вами та з такими, як ви, людьми з великими та відкритими серцями ми зможемо перемагати труднощі та робити наше суспільство кращим!

Майбутні волонтери, приєднуйтесь! Разом ми сила!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь