A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПРОФЕСІЇ ДЛЯ МУЖНІХ ЛЮДЕЙ

Дата: 28.04.2021 12:08
Кількість переглядів: 401

ПРОФЕСІЇ ДЛЯ МУЖНІХ ЛЮДЕЙ

 

      Інтернет-сервіси державної служби зайнятості стали сьогодні невід’ємною складовою роботи,  у тому числі й фахівців Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості. Сучасні технології  дають можливість для одночасного спілкування з багатьма людьми, саме тому  шляхом організації  зум-конференції фахівцями сектору профорієнтації  було проведено  профорієнтаційний захід для молоді «Професії для мужніх людей». В ньому взяли участь як молоді люди з числа безробітних, що зареєстровані у філії, так і старшокласники загальноосвітніх шкіл  Кілії, Шевченкового та Вилкового.

      Істинна мужність виявляється у самовладанні і точному виконанні свого обов’язку навіть у важких обставинах. Мужня людина здатна прийняти будь-яке важке завдання і витримати будь-яку неприємну ситуацію без тіні збентеження. Мужність – це моральна готовність вистояти в момент небезпеки. Про це розповідали гості заходу: начальник 23 ОПРС 3 Державного пожежно-рятувального загону лейтенант Максим Гайдаржи,  начальник СРПП ВП№1 Кілійського відділення поліції капітан поліції Сергій Татару, старший інспектор Кілійського РВ пробації  Євген Артеменко, Ізмаїльський загін морської  охорони державної прикордонної служби України представляв заступник командира загону-начальник відділу персоналу Ігор Краснопер. Офіцери розповіли і про вищі навчальні заклади, де можна отримати відповідні спеціальності, і про вимоги до вступу, і про наявні вакансії та  вимоги до претендентів на вільні посади. Відповіли вони і на питання, які надійшли від учасників онлайн-заходу. Захід виявився насиченим як змістовно, так і емоційно.

Знов таки, завдяки сучасним технологіям, було зроблено запис цієї зустрічі з метою поширення інформації серед старшокласників шкіл, які не брали участь у зум-конференції.

 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь