A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Пробація в дії « Чим я можу Вам допомогти?»

Дата: 19.05.2021 15:10
Кількість переглядів: 333

Вже неодноразово наше суспільство було проінформовано про те, що Пробація — це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених. Здійснювати ці функції допомагають постійні партнери пробації – місцеві органи влади, організації та установи, волонтери. Крім наглядових функцій працівники пробації стоять на захисті прав і свобод своїх підоблікових. Нерідко, засуджені розгублюються, почувають себе ізгоєм суспільства тому за потребою з кожним з них працюють фахівці Кілійського та Вилківського центрів надання соціальних послуг, а з неповнолітніми -  психологи та працівники служб у справах дітей Кілійської та Вилківської міських рад, вагому роль у процесі ресоціалізації засуджених відіграють і волонтери пробації. Доказом цього став недавній випадок.

8 травня у всьому світі відзначався Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Напередодні свого професійного свята керівник районної організації Червоного Хреста Валентина Мажарова запросила у черговий раз до себе в гості клієнтів пробації.

Під час зустрічі голова Кілійської районної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Мажарова, яка також є волонтером пробації ознайомила присутніх з переліком послуг які надає дана організація.  Червоний Хрест завжди реагує на кризові ситуації і допомагає тим, хто опинився в складних життєвих обставинах не тільки гуманітарною допомогою, а і добрим словом, підтримкою. Після бесіди пані Валентина допомогла підібрати присутнім одяг, вручила предмети особистої гігієни та від себе особисто продуктові набори. На наступний день від неї знову пролунав дзвінок, хвилюючим голосом вона розповіла, що до неї в офіс знову прийшов підобліковий пробації, який був напередодні, привітався і промовив: «Чим я можу Вам допомогти?». Ці слова розхвилювали всіх: і керівника місцевої громадської організації і працівників пробації, адже всі зрозуміли, що таким чином ця людина намагалась віддячити за добору справу, яку для нього зробили. Даний випадок є доказом того що, зусилля працівників пробації, їх партнерів, волонтерів, всіх небайдужих мешканців громади не даремні!

   А ви, шановні, коли востаннє звертались до оточуючих зі словами: «чим я можу Вам допомогти?»

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь