A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Наглядова пробація в дії

Дата: 09.06.2021 14:27
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

 

        Персоналом Кілійського районного відділу філії Центру пробації в Одеській області проведено інформаційний захід з підобліковими клієнтами пробації за темою «Шкідливі звички та їх вплив на здоров’я».

      «Необхідно зрозуміти – паління є не тільки особистою проблемою кожної людини окремо, але й гострою соціальною проблемою, з якою пов’язане наше майбутнє. Паління та його вплив на організм людини стали сьогодні і медичною проблемою, тому варто замислитись: запалювати цигарку, чи зберегти своє і довколишніх здоров’я. Здоровий спосіб життя, заняття фізкультурою, спортом, уміння розважатися та мати власні приємні звички – надає великі можливості для розвитку особистості, уміння знайти свій шлях у житті та бути здоровим і активним до глибокої старості!», - наголосив старший інспектор відділу пробації майор внутрішньої служби Євген Артеменко. Також він акцентував увагу присутніх на адміністративній відповідальності за порушення умов Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення» зі змінами, а саме щодо відповідальності за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях.  Старший інспектор розповів про місця, де забороняється курити тютюнові вироби, а також електронні сигарети і кальяни. «У спеціально відведених для куріння місцях розміщується наочна інформація, яка складається із відповідного графічного знаку та тексту такого змісту: «Місце для куріння. Куріння шкодить Вашому здоров'ю!», - зазначив Євген Сергійович.

      Проведення заходів даного формату сприяє формуванню у громадян відповідальності за свої вчинки, бережливого ставлення до власного здоров’я та до здоров’я оточуючих людей.

     Мета даного заходу - підвищення обізнаності клієнтів пробації про шкідливі звички; причини їх виникнення і поширення; шляхи подолання залежностей та про відповідальність за порушення законодавства у цій сфері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь