Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

СПІВПРАЦЮЄМО З КІЛІЙСЬКИМ СУДНОБУДІВЕЛЬНО-СУДНОРЕМОНТНИМ ЗАВОДОМ

Дата: 14.06.2021 11:05
Кількість переглядів: 493

Кілійський суднобудівельно-судноремонтний завод - одне з найстаріших і в недавньому минулому - одне з потужніших  підприємств півдня Одеської області. Заснований в 1944 році на базі колишніх майстерень порту для ремонту річкового флоту Дунайського пароплавства, у 1960-ті роки завод опанував будівництво суден. Нині він діє як госпрозрахунковий відокремлений структурний підрозділ Українського Дунайського пароплавства, основні напрями діяльності якого – суднобудування та судноремонт.

Зараз КССРЗ, як і багато інших підприємств регіону,  переживає не кращі часи, однак міцно «тримається на плаву» і  періодично потребує фахівців з робочих професій.  Вирішувати кадрові питання підприємству допомагає Кілійська районна філія Одеського обласного центру зайнятості. Так, у поточному році за сприяння служба зайнятості укомплектовано 12 вакансій: столяр судновий, слюсар-судноремонтник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, складальник корпусів металевих суден, такелажник, трубопровідник судновий, слюсар-судноремонтник, водій навантажувача, електрогазозварник.

Сьогодні колектив заводу очолює Олександр Григорович Бондаренко, а кадрову роботу здійснює Людмила Петрівна Карадобрі, яка більше 10 років працює інспектором відділу кадрів, знає історію заводу і особисто - кожного працівника.

Життя триває. Залишається сподіватися, що Кілійський суднобудівельно-судноремонтний завод в недалекому майбутньому знову  досягне економічного розквіту.  А служба зайнятості завжди залишатиметься надійним партнером підприємства з вирішення кадрових питань. Доречи, цей напрям співпраці як один з основних зазначений у договорі про співпрацю, який у березні минулого року було підписано керівниками заводу та філії.

 

 


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь