A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

НАВЧАЄМО НА ЗАМОВЛЕННЯ РОБОТОДАВЦІВ

Дата: 30.06.2021 16:54
Кількість переглядів: 664

    Юг Бесарабії – це аграрний край. Сьогодні сезон польових робіт у самому розпалі. За направленням  Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ на сільськогосподарські підприємства вже працевлаштовані майже 400 осіб. Напередодні працевлаштування на замовлення роботодавців зареєстровані безробітні проходили курси цільового призначення з питань дотримання безпечного ведення сільськогосподарських робіт. Всього таким чином підвищили свою кваліфікацію 143 безробітних, які були працевлаштовані на  сезонні роботи в СВК «Маяк», «Єнікійой», «Дунай», «Росія», «Родина», ДП «Агрофирма Рута», ТОВ СВГ «Дунай-Агро», ТОВ «Шевченкове» тощо.

Курси проводили Сергій Койчев у Кілії та Олександр Поляков у Вилковому - спеціалісти, які мають чималий досвід та обширні знання з питань охорони праці на виробництві.

Зміст навчання завжди був насиченим: правові та організаційні основи охорони праці, інструктажі з пожежної безпеки, гігієни праці та виробничої санітарії, використання засобів індивідуального захисту від небезпечних і шкідливих виробничих факторів, надання першої допомоги у разі нещасних випадків тощо.

    За результатами навчання безробітні отримують посвідчення державного зразка, видані Одеським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Сьогодні 10 безробітних після закінчення курсів цільового призначенння отримали направлення на роботу в СВК «Вікторія». А кропітка робота спеціалістів філії щодо аналізу попиту роботодавців на робочу силу з метою організації професійного навчання безробітних триває  щодня. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь