A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

НА ОДНОГО ПЕРУКАРЯ ПОБІЛЬШАЛО

Дата: 09.07.2021 12:35
Кількість переглядів: 1243

Днями закінчив навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти Євгеній Костенко, який за направленням Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості отримав професію перукаря.  

А почалася ця історія в липні 2020 року, коли 19-річний хлопець, маючи  за плечима навчання в Кілійському професійно-технічному коледжі і професію кухаря, звернулася до служби зайнятості з питання сприяння у працевлаштуванні. Підходящих вакансій в наявності не було, але було бажання знайти своє місце на ринку праці. Тому фахівці з профорієнтації після проведення профдіагностичного тестування скерували  Євгенія на отримання нової професії, яка підходить йому за особистісними та діловими якостями. Так Євгеній став слухачем групи перукарів Одеського ЦПТО. Майже п’ять місяців були плідними та насиченими на знання та враження.

З повагою хлопець розповідав про свого майстра Зару Георгіївну Додонову, яка навчала основам стрижок і таємницям зачісок. Євгеній мав за мету оволодіти основами чоловічих стрижок, а набув універсальні знання.

Навчання було організовано на самому високому рівні:  і теоретичний курс, і практика, і іспити. Аудиторії обладнані за останнім  словом, гуртожиток нагадує фешенебельний готель. І при цьому – висока дисципліна. А ще приваблювала можливість пожити у великому місті і пошукати собі перспективу працевлаштування на майбутнє.

Наприкінці розмови Євгеній запевнив, що обов’язково буде рекомендувати навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти усім своїм друзям, бо коли є шанс безкоштовно отримати популярну професію, його треба використовувати.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь