A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Волонтери Кілійського відділу пробації  - це особливі люди з великою душею, відкритою для кожного.

Дата: 22.07.2021 14:36
Кількість переглядів: 2748

 

 

        Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття.

        Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації.

     Виконання уповноваженими органами пробації покладених на них завдань і функцій, в першу чергу залежить від налагодження тісної співпраці з громадянським суспільством, спільної роботи у напряму соціалізації правопорушників. З цією метою законодавцем передбачена можливість залучення до виконання функцій, покладених на пробацію, волонтерів пробації. Основним завданням волонтерів пробації є сприяння органу пробації у здійсненні нагляду за засудженими та проведенні з ними соціально-виховної роботи. Волонтерська діяльність в пробації – це велика соціальна відповідальність та певний ризик, тому до здійснення волонтерства можуть бути допущені виключно громадяни, які це усвідомлюють та мають навички вирішення конфліктних та складних ситуацій. Саме такі риси притаманні одному з волонтерів Кілійського відділу з питань пробації Марії Голубовій, почесному мешканцю Вилківській територіальній громаді, директору Вилківській дитячий спортивній школі. Марія Федорівна пам’ятає всіх своїх учнів – з перших випусків до теперішнього часу, тому що кожному вона віддала частку своєї великої душі: разом займались спортом, мріяли про майбутнє. По різному складаються  долі у її вихованців, проте завжди до кожного Марія Федорівна знайде потрібне слово підтримки. Ось і зараз вона проводить соціально-виховну роботу з клієнтами пробації.

Кілійський відділ з питань пробації пишається своїми волонтерами, бажає здоров’я та натхнення у подальшій сумісній праці.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь