A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ВДАЛІИЙ ПОШУК РОБОТИ – ЗАПОРУКА УСПІШНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Дата: 12.08.2021 10:24
Кількість переглядів: 2802

Пошук роботи - це активна діяльність людини щодо підбору найбільш підходящого для неї варіанту роботи. Певні навички такої діяльності безробітні і шукачі отримують під час проведення фахівцями Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості профорієнтаційних семінарів.

Черговий захід «Сучасні джерела пошуку роботи» завідувач сектору профорієнтації Зінаїда Рождественська провела у форматі майстер-класу для зареєстрованих безробітних і підоблікових відділу пробації. Вона покроково розповіла про принципи пошуку роботи.

Перш за все необхідно усвідомити, що  перший ринковий продукт – це сама людина, тому надзвичайно важливо правильно позиціонувати себе на ринку праці, щоб гармонійно вписати свою кандидатуру у «контекст» запропонованих вакансій. Відповідно, найважливішим кроком під час пошуку роботи є вивчення та опрацювання сучасних джерел вакансій.

Під час групової роботи учасники заходу ознайомилися з оновленим сервісом служби зайнятості, із сучасними вимогами роботодавців до працівників, аналізували різні джерела вакансій, підбираючи найбільш дієві для себе, щоб успішно та якомога швидше працевлаштуватись.

Учасники майстер-класу під час практичних вправ визначали переваги та недоліки різних джерел інформації про вакансії, ділилися власним досвідом та  методами відпрацювання отриманої інформації.

На завершення заходу присутні дійшли колективного висновку: ідеальним рішенням в пошуку роботи є комплексний підхід, який об’єднує в собі усі можливі способи отримання інформації з урахуванням переваг та недоліків кожного з джерел. А вдалий пошук роботи завжди закінчується працевлаштуванням.

 

 

В.о. директора Кілійської

районної філії Одеського ОЦЗ                                      С. Соколинська

 

(04843)43864

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь