A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ – ЗА СОЦІАЛЬНИЙ ДІАЛОГ

Дата: 26.08.2021 09:08
Кількість переглядів: 2562

На завершальному етапі адміністративно -територіальної реформи до складу Кілійської міської об’єднаної громади серед інших населених пунктів увійшло і село Червоний Яр, яке  очолив староста Михайло Бойченко.

Старостат - це нова інституція, а староста - це посадова особа місцевого самоврядування, створена для того, щоб інтереси всіх жителів кожного села  в Кілійській територіальній громаді були належним чином представлені, щоб соціальні, побутові та інші потреби мешканців села були задоволені.

З перших днів роботи на цій посаді Михайло був настроєний на плідний діалог з фахівцями Кілійської районної філії, бо не на словах знав про те, що державна служба зайнятості – дієвий помічник в соціальних питаннях. По-перше, як керівник районної телерадіокампанії у минулому він неодноразово робив відеосюжети про послуги, які можна отримати у філії. По-друге, після ліквідації редакції сам отримав статус офіційного безробітного, тому про роботу служби зайнятості знає як зовні, так і зсередини.

Цього разу зустріч Червоноярського статрости з виконуючою обов’язки директора Світланою Соколинською відбулася з приводу можливості підготовки кадрів в Одеському центрі професійно-технічної освіти, перш за все на короткотермінових курсах цільового призначення з напрямків, що сприятимуть благоустрою села.  Спілкування було насиченим та  емоційним. Залишається сподіватися, що воно дасть результати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь