A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Наглядова пробація в дії Проведення профілактично-просвітницької роботи

Дата: 24.09.2021 13:57
Кількість переглядів: 2050

Фото без опису

Пробація працює з людьми, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі. Програма пробації включає цілий комплекс засобів для того, щоб людина могла налагодити нормальне життя. Це і лікування від алко- та наркозалежності, і допомога в пошуках роботи та житла, і психологічна допомога. В рамках наглядової пробації фахівці органів пробації  стежать за тим, як порушник виконує обов’язки, покладені на нього рішенням суду, а також усувають ризики повернення його до старого способу життя.

       З цією метою у вересні 2021 року співробітниками Ізмаїльського районного відділу №2 філії Центру пробації в Одеській області з суб’єктами пробації проведено профілактичну роботу щодо профілактики захворювань на СНІД та вживання наркотичних засобів серед осіб, що перебувають на обліку в службі пробації.

     Підобліковим особам роз’яснено, що вживання наркотичних засобів найчастіше закінчується захворюваннями на невиліковні хвороби, серед яких бічем є СНІД. кожна друга ВІЛ-інфікована людина не здогадується про свою хворобу. Від моменту зараження ВІЛом до вираження симптомів СНІДу може пройти понад 10 років. Виявити проблему може лише спеціальний аналіз крові на ВІЛ. Співробітниками районного відділу  було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед клієнтів пробації щодо доречності та необхідності зробити безкоштовно тест на наявність вірусу імунодефіциту людини, також надано консультації щодо можливості позбавитися шкідливої залежності, звернувшись до партнерських Громадських та Благодійних організацій.

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь