A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ВИЇЗНИЙ ЗАХІД – КРОК НАЗУСТРІЧ МЕШКАНЦЯМ ТГ

Дата: 13.10.2021 10:37
Кількість переглядів: 952

Наприкінці вересня фахівці віддділу взаємодії з роботодавцями Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ Ліна Дерліх та Наталя Кістол  провели робочі зустрічі з керівниками підприємств та фізіичними особами – підприємцями с. Дмитрівка, яке входить до складу Кілійської об'єднаної територіальної громади.

Спочатку відбубалася зустріч з помічником Дмитрівського старости Васлиною Лупу.

Підприємців Тетяну Муту, Анжелу Мамалигу, Василя Верстюка, Віру Городиштян, які здійснюють роздрібну торгівлю, фахівці філії відвідали безпосередгьо на їх робочих місцях та розповіли про зміст послуг, які надає служба зайнятості, і перш за все – щодо можливості отримати компенсацію єдиного страхового внеску за умови створення нового робочого місця, нагадали про переваги легальної зайнятості та створення електронного кабінету роботодавця.

А потім фахівці філії зустрілися з керівництвом  ФГ «Альянс», яке очолює Акоп Гегамян, і СФГ «Атланта» - голова Іван  Лупу. Обидва підприємства займаються вирощуванням зернових, бобових і олійних культур та плідно співпрацюють з філією з кадрових питань.

Наприклад, протягом 2021 року  в СФГ «Атланта» за направленням служби зайнятості  були  працевлаштовані 5 осіб на посади робітника з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, комірника, слюсар-ремонтника, тракториста та 24 безробітних залучені до робіт тимчасового характеру.

Виїзний захід мав за мету проведення активної інформаційно-консультаційної кампанії з роботодавцями та був спрямований на формування позитивного іміджу служби зайнятості серед мешканців громади.


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь