A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

УГОДИ ПРО СПІВПРАЦЮ – ЗАПОРУКА ПАРТНЕРСТВА

Дата: 29.12.2021 12:51
Кількість переглядів: 2069

Фото без опису

Метою реалізації державної політики зайнятості є збалансування попиту та пропозиції робочої сили, зменшення рівня безробіття, досягнення продуктивної зайнятості населення. Вирішення цих питань неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями. Саме тому між Кілійською районною філією Одеського ОЦЗ та підприємствами і установами, які здійснюють свою діяльність на території Кілійської та Вилківської  територіальних громад, укладаються угоди про співпрацю.

З КП Кілійської міської ради «Кілійська друкарня» у фахівців відділу взаємодії з роботодавцями Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ уже багато років існує плідна співпраця.  Свого часу друкарні були надані дотації з коштів Фонду загальнообов’язкого державного соціального страхування на випадок безробіття  у зв’язку з працевлаштуванням осіб, які потребують додаткових гарантій працевлаштування. У минулому році з метою соціальної підтримки на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів типографії були надані кошти для виплати працівникам одноразової матеріальної допомоги в зв’язку зі скороченням робочого часу на два часи. Ці факти – підтвердження того, що керівник установи перш за все думає про колектив і вишукає усі можливості для стабільної роботи підприємства та добре розумієтья на перевагах співпраці з державною службою зайнятості.

Вже 20 років друкарнею керує Олена Вербіч.

Керувати підприємством, утримувати його, як то кажуть, на плаву в нелегких економічних умовах сьогодення складно навіть чоловіку. Жінці це складніше вдвічі, бо треба оперативно та одночасно вирішувати безліч юридичних, технічних та господарських питань.

Нещодавно між філією та друкарнею було підписано договір про співпрацю. Всього ж на сьогодні підписано 69 договорів з підприємствами різних форм власності і видів економічної діяльності, з них 61 – з тими, хто працює на території Кілійської міської громади.

У сучасних умовах роботодавець для служби зайнятості є найважливішим партнером, адже саме роботодавці працевлаштовують людей, а служба зайнятості як надійний партнер і посередник спроможна сприяти цим процесам.

А напередодні Нового року усім роботодавцям – щирі вітання та побажання стабільної роботи, економічного зростання та міцного здоров’я.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь