A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Про переваги звітування в електронному вигляді

Дата: 05.01.2022 14:03
Кількість переглядів: 1525

Кілійська ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області наголошує, що звітування в електронному вигляді має ряд незаперечних переваг для платників податків:

- це економить час платників податків, адже відпадає необхідність відвідувати податкову інспекцію та витрачати час у чергах до «вікна» прийому звітності при поданні звітності,  її достатньо сформувати в електронному вигляді за допомогою спеціальних програм і передати через мережу Інтернет до податкового органу;

- зникає потреба слідкувати за оновленням бланків звітності та придбавати їх, так як програма оперативно оновлює формати подання документів в електронному вигляді по телекомунікаційним каналам зв'язку (у разі зміни форм податкових декларацій, інших документів, які є підставою для нарахування і сплати податків, або при введенні нових форм декларацій платник податків автоматично отримує можливість оновлення версій форматів);

- всі звіти автоматично перевіряються на наявність арифметичних помилок та описок;

- платник податків отримує підтвердження доставки звітності (фіскальна служба висилає квитанцію про отримання податкової декларації каналами телекомунікаційного зв'язку)

- суб'єкти господарювання отримують можливість провести звірки по платежах та відслідковувати наявність податкового боргу.

Цей зручний безкоштовний сервіс працює цілодобово в режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв з використанням електронно – цифрового підпису будь якого акредитованого центру сертифікації ключів (далі – АЦСК).

Отримати безкоштовно електронно-цифровий підпис можна в АЦСК  Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України за адресою м. Ізмаїл, вул. Кишинівська, буд. 3.  Повний перелік усіх АЦСК можна отримати на сторінці Електронного кабінету при спробі зайти в особистий кабінет.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь