A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Наприкінці 2021 року, в усіх населених пунктах Кілійської міської територіальної громади, була справжня новорічна святкова феєрія! Працівники філій КЗ «Центр культури, мистецтв і дозвілля» Кілійської міської ради організували та провели безліч цікави

Дата: 06.01.2022 11:21
Кількість переглядів: 1503

День Святого Миколая, 19 грудня, - чарівне та сімейне свято для багатьох українців, яке ще з дитинства, для майже кожного, є днем дива та радості, для кілійців та гостей міста відзначився ще й відкриттям головної ялинки міста на центральній площі!

В п’ятницю, 24 грудня, в гостинному залі КЗ "Центр культури, мистецтв і дозвілля" КМР, відбулось відкриття виставки "Новорічний дивограй". На виставці були представлені роботи учасників територіального заочного етапу виставки-акції «Ялинка» та роботи учасників фестивалю "Різдвяний віночок". В дружній та святковій передноворічній атмосфері були нагороджені всі учасники виставки-акції та фестивалю. А вже 25 грудня спеціалісти КЗ «Центр культури, мистецтв і дозвілля» створили справжнє свято «Новорічні викрутаси» - соціальна ялинка для дітей, потрапивших в складні життєві обставини. Цікава ігрова програма, смачні подарунки та привітні Дід Мороз із Снігуркою залишили в діточок приємні враження та новорічний настрій! Служба у справах дітей Кілійської міської ради взяла участь у організації та проведенні заходу: запросила діток нашого міста та завдяки місцевому бюджету закупила подаруночки для кожного. В новорічну ніч, на міській площі Кілії, також відбулось свято – народне гуляння «Новорічна ніч – 2022», на якому кілійці сім’ями або дружніми компаніями весело зустріли Новий рік

Спеціалісти Василівської філії КЗ «Центр культури, мистецтв і дозвілля» Кілійської міської ради, 30 грудня, для мешканців села Василівка провели весело свято - новорічний карнавал «Усі збираємось на бал!». Весело та завзято 24 та 28 грудня пройшли новорічні дитячі ранки «Казка стукає в віконце» у Дмитрівський філії КЗ «Центр культури, мистецтв і дозвілля» Кілійської міської ради, які були організовані спільно з Дмитрівським закладом загальної середньої освіти, а вже 30 грудня всі охочі завітали на театралізоване свято «Новорічна феєрія».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для великих та маленьких мешканців села Ліски, працівники Лісківської філії КЗ «Центр культури, мистецтв і дозвілля» Кілійської міської ради, з 27 по 29 грудня включно, провели новорічні ранки для дітлахів «Наша ялиночка», а 31 грудня – новорічне свято «Новий рік – 2020». Спеціалісти Новоселівської філії КЗ «Центр культури, мистецтв і дозвілля» Кілійської міської ради для найменших новосельців 29 грудня організували новорічне свято «Ми прикрасили ялинку», а вже наступного дня, 30 грудня, відбулось свято «Новорічні побажання» для всіх мешканців та гостей села.

В селі Трудове Кілійської міської територіальної громади передноворічний настрій з’явився ще 15 грудня: на майстер-класі з виготовлення новорічних прикрас з паперу «В новорічному серпанку» всі бажаючи виробляли гарні прикраси для ялинок. Також працівники Трудівської філії КЗ «Центр культури, мистецтв і дозвілля» Кілійської міської ради 29 грудня провели новорічний ранок для дітей «Новий рік дарує казку», а 30 грудня, на свято «На порозі Новий рік», завітали всі бажаючи, отримати власну порцію новорічного настрою, трудівчани.

Червоноярська філія КЗ «Центр культури, мистецтв і дозвілля» Кілійської міської ради також підійшла до створення новорічного настрою заздалегідь: 11 грудня, в майстерні Діда Мороза дітки та дорослі виготовляли ялинкові прикраси, а вже 29 грудня мешканці села завітали до концертного залу на святковий концерт «Всі бажання здійснює новорічне диво!». Протягом тижня, з 18 по 25 грудня, в Фурманівський філії КЗ «Центр культури, мистецтв і дозвілля» Кілійської міської ради, в майстерні Діда Мороза, проходив конкурс на виготовлення кращої новорічної іграшки «Новорічний дарунок ялинці». Для найменших мешканців села Фурманівка, 28 та 29 грудня, відбулись новорічні ранки «Новорічне чудо біля ялинки», а в передостанній день 2021 року, 30 грудня, працівники філії презентували театралізоване свято «З Новим роком, любі друзі!».

 

 

 

 

 

 

В Шевченківський філії КЗ «Центр культури, мистецтв і дозвілля» Кілійської міської ради 29 грудня весело пройшов новорічний ранок для дітей «Новий рік іде на поріг!», а вже 30 грудня мешканців та гостей села чекав цікавий вечір відпочинку «З Новим роком, друзі»!

Окрім цього, йдучи в ногу з часом, кожна філія КЗ «Центр культури, мистецтв і дозвілля» охопила й соціальну мережу Фейсбук: різноманітні та оригінальні відео-привітання заполонили групи та сторінки мешканців та вихідців кожного села!

Із впевненістю можна сказати, що зустріч Нового 2022 року для кожного мешканця Кілійської міської територіальної громади вдалась напрочуд радісною, цікавою та святковою! Щиро бажаємо, щоб весь наступний рік на кожного чекали такі ж радісні та святкові дні щодня!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь