A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ЗА ПРОФЕСІЄЮ – ДО СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 13.01.2022 15:13
Кількість переглядів: 627

 

Мешканець Кілії Олексій Мойсєєв, маючи за плечима базову вищу технічну освіту, в травні минулого року звернувся до Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості, сподіваючись на допомогу у працевлаштуванні. Вакансії за його освітою на той час були відсутні,  тому хлопець зацікавився пропозицією безкоштовно отримати нову професію. Після професійної діагностики, яку провели фахівці філії,  Олексію було рекомендовано навчання за професією  «кухар». Так він став слухачем Одеського центру професійно-технічної освіти, де з липня опановував таємниці створення смачних страв.

Відвідавши днями філію після закінчення навчання Олексій поділився враженнями:

«По-перше, всім раджу скористатися шансом безкоштовно отримати професію за сприяння служби зайнятості.

По-друге, навчання проходило на високому якісному рівні. Наш куратор - майстер виробничого навчання Григорій Геннадійович Дьомін – ас, який завжди давав вичерпні відповіді на всі наші запитання. Було багато теоретичного матеріалу, чимало нового ми  дізнавалися на практичних заняттях. Потім була виробнича практика.

Доречи, не тільки умови навчання, а й умови проживання у гуртожитку приємно здивували, враховуючи, що для безробітних все це – безкоштовно».

А ще Олексій поділився з фахівцями філії рецептами смачних страв і планами на майбутнє. Спочатку він працюватиме кухарем в кафе одного з супермаркетів «Таврія» в Одесі, про що вже є домовленість. Але в подальшому шукатиме таку роботу, де можна буде і професійно зростати, і, відповідно, більше заробляти.

Щиро бажаємо Олексію реалізації його намірів і пропонуємо всім, кого цікавить можливість отримати нову чи змінити наявну професію, звернутися до служби зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь