A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

Дата: 24.01.2022 11:51
Кількість переглядів: 709

 

 

Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю є суттєвою складовою діяльності державної служби зайнятості. Саме тому після закінчення зимових канікул фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості провели низку заходів для юних мешканців Кілійської територіальної громади. 

Учні 8-9 класів Кілійської ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 були залучені до групових профконсультацій із застосуванням психологічного тестування, метою яких  було надання допомоги у виборі майбутньої професії. Активну участь в організації заходів взяла заступник директора з виховної роботи Галина Бурнусус.

Для учнів 11 класів Кілійського ЗОСО І-ІІІ ст. - ліцей №3 за сприяння заступника директора з виховної роботи Оксани Філіної було проведено «Тренінг з розвитку навичок "Soft skills"» з метою формування необхідних у майбутньому професійно важливих якостей, а саме: цікавість, емоційний інтелект, дисципліна тощо. 

Від фахівців з профорієнтації Зінаїди Рождественської та Олени Скляренко школярі отримали інформацію про розмаїття професій і основні правила їх вибору, дізналися про ті  професії, які користуються попитом на місцевому ринку праці, пройшли тестування  для визначення сфери майбутньої професійної діяльності відповідно  до своїх психологічних можливостей та ділових якостей.  Учні активно обговорювали  поставлені питання,  наводили свої приклади та обмінювалися думками.

Доречи, між керівництвом філії та відділом освіти Кілійської міської ради вже не один рік існує плідна співпраця з питань профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю, що закріплено угодою про співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь