A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ – ДО КРАЩОГО МАЙБУТНЬОГО СУБ’ЄКТІВ ПРОБАЦІЇ

Дата: 10.02.2022 10:41
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

 

Складовою профорієнтаційної роботи, що здійснюють фахівці Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ, є соціальне партнерство.  Саме тому працівники і підболікові Ізмаїльського районного відділу №2 філії  Центру пробації в Одеській області – бажані гості у філії. З початку лютого з метою розширення уявлень суб’єктів пробації про загальні питання зайнятості, що в подальшому сприятиме їх працевлаштуванню, проведено два спільних заходи, доречи,  з дотриманням усіх карантинних норм.

Завідувач сектору профорієнтації Зінаїда Рождественська підкреслила, що, шукаючи роботу, перш за все необхідно усвідомити, що  перший ринковий продукт – це сама людина, тому надзвичайно важливо правильно позиціонувати себе на ринку праці, щоб гармонійно вписати свою кандидатуру у «контекст» запропонованих вакансій. Під час заходу від фахівця філії суб’єкти пробації дізналися  про етапи підготовки та структуру співбесіди з роботодавцем, отримали рекомендації щодо поведінки і стилю спілкування. Присутніх було проінформовано про права та обов’язки у сфері реалізації права на працю, можливості та послуги державної служби зайнятості, ознайомлення з актуальними вакансіями та перспективами працевлаштування, наведено яскраві приклади з роботи.

Матеріальний достаток — один з основних мотивів, що спонукають людей шукати роботу. Часто відсутність постійного місця роботи та офіційних джерел доходів, які необхідні для задоволення життєвих потреб людини, є причиною протиправної поведінки. Тому надання інформаційних послуг є необхідним кроком у профілактиці вчинення правопорушень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь