A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Сектор охорони здоров'я виконавчого комітету Кілійської міської ради інформує

Дата: 17.02.2022 16:50
Кількість переглядів: 1222

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

17.02.2022 року відбулась нарада з представниками різних релігійних конфесій на рівні заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гац О., сектором охорони здоров'я виконавчого комітету Кілійської міської ради та представниками Комунального некомерційного підприємства «Кілійський центр первинної медико-санітарної допомоги» Кілійської міської ради.

Метою проведення даного заходу було обговорення актуальних питань щодо ознак захворювання на поліомієліт,  наслідків інфекційного захворювання, заходів з попередження захворювання на поліомієліт, зокрема, дітей віком від 6 місяців до 6 років, а також необхідності щеплення проти поліомієліту дитячого населення громади відповідно до Календаря профілактичних щеплень в Україні, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України.

Головним лікарем КНП «Кілійський центр первинної медико-санітарної допомоги» Кілійської міської ради Степаненко Л. були надані інформаційні матеріали та презентації щодо захворювання на поліомієліт та турової вакцинації проти поліомієліту  для ознайомлення прихожан даних релігійних організацій.

Заступником головного лікаря КНП «Кілійський центр первинної медико-санітарної допомоги» Кілійської міської ради  Зиневич Р. було звернуто увагу на статистичні данні захворювання на поліомієліт та стан імунопрофілактики проти поліомієліту дитячого населення в населених пунктах громади.

Завідувачем Кілійської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Кілійський центр первинної медико-санітарної допомоги» Кілійської міської ради Семеновою В. було детально доведено до представників релігійних конфесій наслідки інфекційного захворювання, яке може призвести до паралічу всього тіла та єдиним способом боротьби з ним є вчасна вакцинація.

Також, обговорювалась ситуація з пандемією коронавірусної інфекції та стан проведення вакцинації проти COVID-19 населення Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області.

Представники релігійних конфесій висловили свою думку стосовно проблемних питань щодо організації вакцинації та поставили питання, які їх хвилюють.

За результатами наради, представникам релігійних конфесій було рекомендовано звернути увагу прихожан на цінність та збереження життя, необхідність дбати про здоров’я близьких та рідних, а також звернуто увагу на недопущення антивакцинальної агітації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь