A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Покладання квітів з нагоди відзначення Дня Українського Добровольця  

Дата: 14.03.2022 10:59
Кількість переглядів: 396

14 березня о 10:00 годині відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку  Героям Небесної Сотні та борцям за незалежність України, з нагоди відзначення Дня Українського Добровольця  та  вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України,  за участю заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кілійської міської ради Ольги Василівни Гац та Володимира Костянтиновича Сокоренко, начальника відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради Сергія Івановича Мергута,  голови Кілійської районної спілки ветеранів, інвалідів Афганістану та учасників бойових дій Івана Васильовича Бажака.



День Українського Добровольця встановлено постановою Верховної Ради України від 17 січня 2017 року із метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.
У березні 2014 року, усвідомлюючи високий ризик військового вторгнення на територію України та бажаючи захистити незалежність, суверенітет та територіальну цілісність своєї держави, добровольці із Самооборони Майдану вирушили на військовий полігон для проходження військової підготовки з метою подальшої участі у воєнних діях. Як наслідок, із лав Самооборони Майдану було сформовано Перший добровольчий батальйон Національної гвардії.
14 березня 2014 року більше п’яти сотень бійців Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці Київської області. Так розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону.

Сьогодні вітаємо всіх добровольців України. Ви – наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках. Бажаємо добра, світлого настрою та перемоги!

Слава Україні!

Виконавчий комітет Кілійської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь