A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Шановні громадяни Кілійської територіальної громади! Відділ реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання осіб виконавчого комітету Кілійської міської ради надає наступну інформацію.

Дата: 22.03.2022 16:16
Кількість переглядів: 436


Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», на території Україні введено воєнний стан з 24 лютого 2022 року по теперішній час.

 Відповідно до ст.ст. 12, 13 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», свободу пересування та вільний вибір місця проживання може бути обмежено на територіях, щодо яких введено воєнний або надзвичайний стан.

У зв’язку з воєнним станом в Україні роботу Єдиних та Державних реєстрів Міністерства юстиції України тимчасово призупинено з метою недопущення будь-яких несанкціонованих дій з інформацією реєстрів зі сторони ворога.

Таким чином, Реєстр Кілійської територіальної громади наразі не працює. Послуги з реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання осіб, довідки про реєстрацію, зняття з реєстрації місця проживання особи тимчасово не надаються до припинення чи скасування воєнного стану в Україні.

Отже, просимо Вас зберігати спокій та почекати, коли стабілізується ситуація в країні, буде припинено воєнний стан та запрацюють реєстри.

За консультацією та додатковою інформацією можна звертатися до відділу реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання осіб виконавчого комітету Кілійської міської ради за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, м. Кілія, вул. Миру, буд. 57, каб. 112 (тел.: 0676070515).

 

 

 

 

Відділ реєстрації, зняття з реєстрації

місця проживання осіб виконавчого комітету

Кілійської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь