A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Допис директора Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації Олександра Лончака, 28 березня 2022

Дата: 28.03.2022 22:00
Кількість переглядів: 363

Допис директора Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації Олександра Лончака, 28 березня 2022:

????‍????В умовах війни вчимося вже третій тиждень. Як ковток свіжого повітря, після вимушених канікул стало для учасників освітнього процесу дистанційне навчання.Чи складно його організувати? Безперечно, складно!
Але освітяни Одещини сповнені натхнення та бажання спілкуватись!
Знаю, що найважче початківцям. У самого син такого віку. Якісного контенту для учнів 1-4 класів фактично обмаль. Тож маємо у цій сфері певні виклики і готові допомагати.

????Важливо! Наразі, за підтримки народного депутата України Сергія Колебошина, в області планується масштабний освітній проєкт з крутою командою, яка має досвід такої роботи ( програма Edugames "Розумники"). Схвалено Міністерством освіти і науки України. 

 ????На минулому тижні щодо цього проведено онлайн-зустрічі із керівниками та педагогами закладів освіти. Приємна новина! До нашої ініціативи вже приєднались понад 300 класів по всій області. Це означає, що незабаром учні 1-4 класів Одещини розпочнуть дуже цікаве та інтерактивне дистанційне навчання, яке насамперед важливе для їхнього всебічного розвитку в непростих умовах сьогодення. Вдячний вчителям початкових класів, які готові приймати виклики і опановувати нові технології. Все заради наших дітей. Чи сподобаються учням заняття - подробиці ще будуть згодом. 
Навчаючись, перемагаємо!????

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь