A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СПІВПРАЦЮЄ З УПРАВЛІННЯМ ДЕРЖПРАЦІ

Дата: 13.04.2022 11:46
Кількість переглядів: 167

 

    Фахівцями Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості  проведено низку заходів як для роботодавців, так і для безробітних за участю головного державного інспектора відділу з питань праці та заробітної плати управління з питань праці Головного управління Держпраці в Одеській області Олени Мялової. Цій роботі передувала зустріч керівництва філії з держінспектором, на якій були обговорені питання порядку денного та цільова аудиторія заходів.

    Під час семінарів роботодавці дізналися про тонкощі побудови трудових відносин під час введення воєнного стану в Україні, безробітні - що варто роботи, щоб не потрапити до пастки торгівців людьми під час воєнного стану.

    Варто нагадати, що сьогодні особливої актуальності набуває інформування населення, у тому числі вимушено  переміщених осіб, про ризики потрапляння в ситуацію торгівлі людьми та дії, що сприятимуть зниженню цих ризиків. Саме тому від держінспектора з питань праці учасники інформаційного семінару із загальних питань зайнятості почули дієві поради, як не потрапити до пастки торгівлі людьми, а саме:  триматися  по двоє або троє, не сідати до автомобілів поодинці, в жодному разі не віддавати нікому свої документи, не погоджуватися на неофіційну роботу, повідомляти рідним докладну інформацію про місце свого перебування тощо.

    А ще від Олени Мялової присутні дізналися про форми торгівлі людьми та види експлуатації. А головне – вони отримали контакти, за якими можна отримати консультаційну підтримку  у разі загрози  стати жертвою примусової праці в країнах Європи, з якими Україна має спільні кордони.

    Кажуть: «Якщо ти поінформований,  то ти вже озброєний». Саме для підвищення обізнаності  наших громадян  з числа клієнтів служби зайнятості й проводиться кропітка інформаційно-роз’яснювальна робота із залученням соціальних партнерів.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь