A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

УВАГА!!!

Дата: 27.04.2022 13:32
Кількість переглядів: 222

За два місяці військового стану в Україні зменшення надходжень до загального фонду бюджету Кілійської ТГ (без урахування трансфертів) прогнозується у сумі 1,955 млн грн.

Місцеві податки, а саме єдиний податок, податок на нерухоме майно та плата за землю, є одними з найважливіших джерел наповнення бюджету Кілійської територіальної громади.

Загальна сума планових надходжень за цими джерелами на 2022 рік у бюджеті громади становить 47,3 млн. грн., або 37,9% у загальному фонді бюджету.

 За березень-квітень 2022 року до бюджету Кілійської міської територіальної громади прогнозується недоотримання місцевих податків порівняно з відповідним періодом 2021 року у сумі 1,545 млн грн, або 79,0% загальної суми зменшення, з них:

 • податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, – на 0,617 млн. грн., або на 52,8%;

• плати за землю – на 0,928 млн. грн., або на 16,6%.

 Законами України було внесено низку змін до Податкового та Бюджетного кодексів України, щодо звільнення від сплати податків та зборів суб'єктів підприємницької діяльності на територіях, на яких ведуться бойові дії. Але зазначене, на щастя, не стосується  Кілійської територіальної громади.

За умови військового стану місцева влада повинна забезпечувати життєдіяльність міста, формувати оборонні резерви, проводити фінансування витрат на заробітну плату, енергоносії та інші захищені витрати, продовжувати виконувати соціальні програми, а також поповнювати запаси ліків та продовольства. Саме тому зараз необхідно вжити заходів для своєчасного наповнення бюджету Кілійської громади.

«Шановні платники податків, звертаємо увагу, що від вашої обов'язковості, відповідальності та своєчасності сплати податків до бюджету повною мірою залежить виконання соціальних програм міста, організація допомоги незахищеним верствам населення, що так важливо у реаліях воєнного стану на території України»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь