A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

«ДУЖЕ СПОДОБАЛОСЯ! ХОЧУ ЩЕ НАВЧАТИСЯ!»

Дата: 06.05.2022 08:15
Кількість переглядів: 201

Такими були перші слова мешканки Кілії Наталії Стрельцової,  коли   вона закінчила навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти, де отримала професію перукаря.

А почалася ця історія в вересні минулого року, коли Наталія звернулася до Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості з питання сприяння у працевлаштуванні. Фахівці з профорієнтації після проведення профдіагностичного тестування скерували  молоду жінку на отримання професії типа «людина – художній образ» або «людина-людина», що підтвердило її наміри обрати для себе роботу, пов’язану з індустрією краси. Так Наталія стала слухачкою групи перукарів Одеського центру професійно-технічної освіти. Майже п’ять місяців були плідними та насиченими на знання та враження.

З теплотою та повагою Наталія розповідала про свого майстра Зару Георгіївну Додонову, яка навчала основам стрижок і тайнам зачісок.

«Навчання було організовано на самому високому рівні:  і теоретичний курс, і практика, і іспити, -  продовжила Наталія. –-  Аудиторії обладнані за останнім  словом, гуртожиток нагадує фешенебельний готель. Мені дуже подобалося навчатися, тому сьогодні вмію стригти чоловіків і жінок, фарбувати волосся, робити і повсякденні, і вечірні зачіски. Головне – не стояти на місці, розвиватися і постійно двигатися вперед. А навчання в Одеському центрі профтехсвіти стало для мене поштовхом до нового життя. Вважаю, що кожен має свій шанс, який сприяє самовизначенню. Мені в цьому допомогла служба зайнятості. Тому раджу кожній,  особливо молодій, людині, скористуватися можливістю безкоштовно отримати професію, яка дасть змогу встати на ноги і самостійно заробляти».

А зараз  Наталія  Стрельцова планує працювати в салоні краси «Панянка», де вже проходила виробничу практику та набула і практичного досвіду, і свою клієнтську базу.

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь