A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Пробація в дії Спільна робота щодо створення безпечних умов та забезпечення і реалізації прав кожної дитини під час воєнного стану

Дата: 14.06.2022 16:27
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

 

         Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. Під час скоєння правопорушень, діти навіть не замислюються про наслідки своїх протиправних дій. Тому, після проголошення вироку судом  й прибуття до органу пробації, більшість з них потребують належної соціальної допомоги та підтримки. Попередження вчинення повторних злочинів підобліковими особами молодіжного віку, профілактика протиправної поведінки серед неповнолітніх, проведення соціально-виховних заходів, а також допомога у вирішенні проблемних соціально-побутових питань  -  пріоритетні завдання, які залишаються на постійному контролі у районному відділі з питань пробації та відповідних структурних підрозділах органів місцевої влади. Під час воєнного стану внаслідок широкомасштабної агресії рф проти України причетні до виконання цих завдань служби продовжують працювати в штатному режимі. Так, в червні 2022 року в приміщенні Кілійської міської ради було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Кілійської міської ради, в якому взяли участь працівники Ізмаїльського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області. На засіданні були розглянуті питання щодо призначення піклування над дитиною - сиротою, неналежне виконання батьківських обов’язків, та інші питання соціального захисту дітей. За результатами рекомендацій комісії  Службою у справах дітей Кілійської міської ради були підготовлені проєкти рішень виконавчого комітету Кілійської міської ради.

        Плідна співпраця вищезазначених організацій слугує ключовою ланкою у досягненні бажаних результатів у роботі з неповнолітніми особами.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь