A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ДТЕК Одеські електpoмережі у Viber та Telegram – 80% послуг клієнти можуть отримати через чат-бот

Дата: 21.06.2022 10:56
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Понад 80% послуг із розподілу електроенергії побутові споживачі ДТЕК Одеські електромережі можуть отримати через чат-бот – зручний та доступний 24/7 цифровий помічник. У месенджерах Viber та Telegram клієнти можуть передати покази лічильника, отримати персональні сповіщення про аварійні та планові відключення електроенергії, подати заявку про відсутність електроживлення або на обслуговування приладів обліку.

Головні переваги сервісу – зручність у використанні та цілодобовий доступ до послуг компанії. Чат-бот допомагає клієнтам економити свій час на дзвінки до кол-центру, не стояти в чергах та отримати послугу, не виходячи з дому або з будь-якої точки світу.

 

«За рік функціонування сервісу чат-бот ДТЕК Одеські електромережі налічує вже понад 260 тисяч підписників, а найпоширеніша послуга – передача показів лічильника, якою користуються більше 125 тисяч клієнтів щомісяця», − підкреслили в компанії.

 

ДТЕК Одеські електромережі рекомендує скористатися чат-ботом всім побутовим клієнтам.

Підключитися до сервісу дуже просто:

  • в стрічці пошуку месенджера Viber або Telegram ввести «ДТЕК Одеські електромережі» або перейти за прямим посиланням Viber або Telegram

  • слідуючи підказкам, крок за кроком пройти реєстрацію (надати номер телефону та ввести особовий рахунок)

 

За допомогою чат-бота клієнти можуть:

  • передати покази лічильника

  • перевірити наявність аварійних або планових відключень електроенергії в автоматичному режимі або подати заявку про відсутність електроенергії

  • замовити послугу з обслуговування приладів обліку (заміна/налаштування лічильника, опломбування/розпломбування або повідомити про проблеми в роботі лічильника) 

  • отримати персональні повідомлення про аварійні або планові відключення 

 

Ідентифікація користувачів чат-боту відбувається за допомогою номеру особового рахунку. Якщо клієнт не пам’ятає номер особового рахунку, його можна отримати у кол-центрі компанії за телефонами - (048) 705 90 90, (068) 750 90 90, (095) 750 90 90, (073) 750 90 90.

 

Відео-інструкцію, як користуватися чат-ботом, можна переглянути тут.

 

ДОВІДКА

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

У компаніях Групи ДТЕК працюють 56 тисяч працівників.

У своїй Новій стратегії 2030 року Група ДТЕК зобов'язалася трансформувати бізнеси в більш екологічні, ефективні та технологічні, які у своїй діяльності керуються принципами ESG, та взяла на себе зобов'язання досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Група ДТЕК – стратегічний інвестор в енергетичні активи в Україні та за кордоном. У 2021 році капітальні вкладення Групи ДТЕК склали 23,4 млрд грн, податкові відрахування – 31,9 млрд грн.

Група ДТЕК будує нову енергетику України.

100% Групи ДТЕК належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь