A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ДОПОМАГАЄМО У ПРОФЕСІЙНОМУ САМОВИЧЗНАЧЕННІ

Дата: 28.06.2022 13:17
Кількість переглядів: 163

В загальноосвітніх закладах освіти  завершився навчальний рік, тривають самі довгі канікули.  Однак і сьогодні фахівці Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості проводять з учнівською молоддю індивідуальну профорієнтаційну роботу.

Вибір напрямку професійної самореалізації є одним з найскладніших та найвідповідальніших виборів, що постають перед людиною, особливо на порозі дорослого життя.  Без визначення цього напрямку, а іноді і конкретної професійної сфери, людина ризикує розпорошити свої сили та здібності, втратити наснагу та стимул до діяльності.

Днями десятикласник  Кілійського ЗЗСО № 1 – ліцею Валерій Соболюк  відвідав філію з метою проходження профдіагностичного тестування, бо йому було цікаво, до якої діяльності у нього є хист та здібності. Висновки після проходження хлопцем тесту  «Методика виявлення професійних схильностей»   - рекомендовані інтелектуальні професії та аналітична діяльність.

Саме тому завідувач сектору профорієнтації  Зінаїда Рождественська розповіла Валерію про можливість пройти навчання на платформі «Дія. Цифрова освіта». Учень скористався цією нагодою та після закінчення курсу «Програмування для новачків» отримав відповідний сертифікат .

Валерій поділився своїми враженнями після перегляду освітнього серіалу: «Це цікаво і корисно, особливо для тих, хто ще не  знає, що таке професії  ІТ-сфери. А своїм друзям та однокласникам я обов’язково розповім про можливість підвищення рівня знань з будь-яких напрямків через «Дію…». До того ж, часу це забирає зовсім небагато». 

Додатково інформуємо, що на платформі «Дія. Цифрова освіта» за посиланням:

https://osvita.diia.gov.ua/

зібрані освітні серіали.

Після перегляду освітнього серіалу за вибраною темою складається тест та, в разі позитивного його складання, надається сертифікат, що підтверджує знання та навички.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь