A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

КВАЛІФІКОВАНИХ КОНДИТЕРІВ ПОБІЛЬШАЛО

Дата: 07.07.2022 13:24
Кількість переглядів: 147

 

Фото без опису

 

Роль служби зайнятості в ситуації, коли особа опиняється у стані безробіття, важко переоцінити. А головна мета роботи, у тому числі і фахівців Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ, - прискорити працевлаштування шукачів роботи, використовуючи при цьому усі можливі важелі.

Одним із таких факторів є підвищення кваліфікації клієнтів служби зайнятості, яке, доречи, для безробітних є безкоштовним.

Днями закінчили навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти на курсах цільового призначення за напрямком  «Сучасні тенденції оформлення борошняних кондитерських виробів» кондитери Людмила Бондаренко, Галина Дрібноход, Лідія Левченко, Віра Пашковська, Алла Сіміненко, Вікторія Фоміна, Інна Шкуріна.

Навчання відбувалося у дистанційному режимі і було організовано на замовлення роботодавця, що дало змогу жінкам, по-перше, навчатися,  не покидаючи домівки у цей непростий час, по-друге, гарантувало їм  стовідсоткове працевлаштування.

Отримуючи направлення на роботу, кондитери активно ділилися враженнями і казали багато добрих слів на адресу майстра виробничого навчання Валентини Шулянської, від якої вони дізналися багато нових тонкощів щодо технологічних процесів виготовлення різних кремів та тіста, працювали з прикрасами для кондитерських виробів з шоколаду та мастики.

Сьогодні-завтра жінки почнуть займатися своєю солодкою справою у ФОП Валентини Чернявської в кафе «Шевченкове».

Фото без опису

Шевченківці і гості села добре знають це кафе, яке розташоване біля мальовничого парку. Це цілий комплекс для активного відпочинку батьків з дітьми. Ціни в закладі доступні для будь якого жителя, і якість страв — на найвищому рівні.

А фахівці Кілійської районної філії і в подальшому шукатимуть можливості допомогти кожному безробітному знайти своє місце на ринку праці, у тому числі і через організацію професійного навчання або підвищення кваліфікації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь