A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

«ВИХОДЬ НА СВІТЛО» «НЕ ЗАДЕКЛАРОВАНА ПРАЦЯ – ЦЕ ПОГАНО»

Дата: 08.07.2022 14:08
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

       Головний державний інспектор відділу з питань праці та заробітної плати Головного управління Держпраці в Одеській області Олена Мялова провела інформаційно-роз’яснювальну робочу зустріч на СТО з Фізичною особою-підприємцем Карамишевим Володимиром Вікторовичем та найманими працівниками .

         Інспектор праці Олена Мялова проінформувала учасників зустрічи про інформаційну кампанію Держпраці «Виходь на світло!», яка розпочалася з 1 липня 2022 року. Це сприятиме зниженню рівня незадекларованої праці у регіоні.

Упродовж  зустрічі обговорювалися питання щодо не задекларованої праці, питань оформлення трудових відносин, чим відрізняється трудовий договір від цивільно – правового договору, про не захищеності бізнесу під час воєнного стану, про трудові  права та соціальні гарантії для працівників під час воєнного стану, змін у трудовому законодавстві, оплати праці тощо.

Одночасно представник Головного управління поінформувала, що одним з напрямків Держпраці на період воєнного стану є надання консультаційної підтримки підприємствам, організації кадрового, бухгалтерського обліку та було наголошено, що у разі необхідності кожен роботодавець може звернутись у зручний спосіб до Головного управління Держпраці в Одеській області та отримати необхідну інформаційну підтримку у сфері організації трудових відносин.

Це може бути особисте звернення, в тому числі телефоном, електронне звернення або заявка, залишена у спеціальній формі на інформаційному порталі http://pratsia.in.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь