A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ІНФОРМАЦІЙНА КОМПАНІЯ «ВИХОДЬ НА СВІТЛО!» ЗМІНИ У ТРУДОВОМУ ЗАКОНОДАВСТВІ ПІД ЧАС ВОЕННОГО СТАНУ.

Дата: 14.07.2022 14:24
Кількість переглядів: 71

       Головний державний інспектор відділу з питань праці та заробітної плати Головного управління Держпраці в Одеській області Олена Мялова провела інформаційно-роз’яснювальну робочу зустріч із Соколовою Г.В. генеральним директором ТОВ «ТИТАН», фінансовим директором Горбан В.М., головним бухгалтером  Муту Т.В., начальником відділу кадрів Медведенко В.В.

         Інспектор праці Олена Мялова проінформувала учасників зустрічи про інформаційну кампанію Держпраці «Україна працює!», та інформаційну кампанію Держпраці «Виходь на світло!», яка розпочалася з 1 липня 2022 року. Це сприятиме зниженню рівня незадекларованої праці у регіоні.

Упродовж  зустрічі обговорювалися питання щодо Упродовж зустрічі обговорювалися питання щодо виплат та соціальних гарантій для працівників під час воєнного стану, змін у трудовому законодавстві, питань оформлення трудових відносин, оплати праці, відпусток, звільнення тощо.

        Інспектор праці надала вичерпні відповіді на всі питання, з якими зіткнулися у своїй роботі служби кадрового та бухгалтерського обліку ТОВ «ТИТАН».

Одночасно представник Головного управління поінформувала, що одним з напрямків Держпраці на період воєнного стану є надання консультаційної підтримки підприємствам, організації кадрового, бухгалтерського обліку та було наголошено, що у разі необхідності кожен роботодавець може звернутись у зручний спосіб до Головного управління Держпраці в Одеській області та отримати необхідну інформаційну підтримку у сфері організації трудових відносин.

Це може бути особисте звернення, в тому числі телефоном, електронне звернення або заявка, залишена у спеціальній формі на інформаційному порталі http://pratsia.in.ua.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь