A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

УКРАЇНА БУДЕ З ХЛІБОМ! НА ОДЕЩИНИ ЗІБРАЛИ ПЕРШИЙ МІЛЬЙОН ТОНН ЗЕРНА!

Дата: 21.07.2022 16:25
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин ОВА повідомляє, що “в умовах військової агресії росії одеські аграрії продовжують невтомно працювати на рідній землі для забезпечення хлібом України! В Одеській області попри російські обстріли вже зібрали перший мільйон тонн зерна. На сьогодні офіційна статистика показує — намолочено понад 1,5 млн тонн. Але за сухими цифрами стоїть важка праця наших аграріїв, від яких зараз залежить продовольча безпека держави. Аграрії Одещини - відповідальні, працездатні, готові до трудових подвигів і всією душею, які вболівають за перемогу України. Зараз вони тримають оборону аграрного фронту, завдяки чому станом на 20 липня 2022 у ході збирання зернових і зернобобових в Одеської області є дані, що обмолочено 588,127 га., намолочено 1500,98 тис. тонн. Середня врожайність — 25,5 ц/га.
Окрім того, нагадаю, що продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) розпочала новий проєкт на суму 17 мільйонів доларів, щоб допомогти українським фермерам зберегти урожай та забезпечити експорт найважливіших сільськогосподарських товарів на міжнародні ринки.
Метою цього проєкту є відновлення потужностей для зберігання зерна та функціональності ланцюжків постачання – від збирання врожаю до експорту. А також збереження виробничого потенціалу українських фермерів для забезпечення безперервності виробництва у майбутньому.
Крім цього, діє національний проект “єРобота”, яким передбачено надання грантової підтримки агросектору. Деталі та детальну консультацію можна отримати у фахівців нашого Департаменту"” - зазначила Алла Стоянова.

ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь