A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПРАЦЯ НЕПОВНОЛІТНІХ

Дата: 28.07.2022 10:37
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Головний державний інспектор відділу з питань праці та заробітної плати Головного управління Держпраці в Одеській області Олена Мялова провела робочу зустріч із Бондаренко Олександром Григоровичем ГВСП «Кілійський суднобудівельно-судоремонтний завод» ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство», начальником відділу кадрів Карадобрій Л.П., заступник директора з виробництва Кравченко В.М.,  головним бухгалтером  Кобзар А.В.

Зустріч пройшла з метою надання консультації, обговорювалися питання щодо праці неповнолітніх, режиму роботи для неповнолітніх працівників змін у трудовому законодавстві під час воєнного стану, питань оформлення трудових відносин, оплати праці, відпусток, звільнення тощо.

 Основна увага присутніх акцентувалась на укладені трудових договорів з неповнолітніми,  повідомлення територіального органу ДПС про прийняття працівника на роботу до початку роботи за укладеним трудовим договором, режиму роботи та оплати праці неповнолітніх працівників.

Інспектор праці Олена Мялова надала вичерпні відповіді на всі питання, з якими  зіткнулися у своїй роботі служби кадрового та бухгалтерського обліку ГВСП «Кілійський суднобудівельно - судоремонтний завод» ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство».

Одночасно представник Головного управління поінформувала, що одним з напрямків Держпраці на період воєнного стану є надання консультаційної підтримки підприємствам, організації кадрового, бухгалтерського обліку та було наголошено, що у разі необхідності кожен роботодавець може звернутись у зручний спосіб до Головного управління Держпраці в Одеській області та отримати необхідну інформаційну підтримку у сфері організації трудових відносин.

Це може бути особисте звернення, в тому числі телефоном, електронне звернення або заявка, залишена у спеціальній формі на інформаційному порталі http://pratsia.in.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь