Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Відбулося розширене засідання колегії Відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради «Особливості організації освітнього процесу у закладах освіти Кілійської міської ради в умовах воєнного стану».

Дата: 30.08.2022 16:48
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

30 серпня 2022 року відбулося розширене засідання колегії Відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради «Особливості організації освітнього процесу у закладах освіти Кілійської міської ради в умовах воєнного стану».

У засіданні колегії взяли участь: Кілійський міський голова Вячеслав Чернявський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кілійської міської ради Ольга Гац, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти в Одеській області Олена Лабунська, голова Кілійської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки Людмила Вишнякова, заступник начальника управління - начальник ВЗНС Ізмаїльського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Олег Вайдич,

члени колегії Відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради та директори закладів та установ освіти Кілійської міської ради.

Під час засідання колегії були проаналізовані результати роботи в освітній галузі громади за минулий навчальний рік. Кілійський міський голова Вячеслав Чернявський поінформував присутніх про досягнення, перспективи та завдання в освітній галузі громади на наступний 2022-23 навчальний рік. Заступник міського голови Ольга Гац та голова Кілійської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки Людмила Вишнякова також привітали присутніх з початком нового навчального року, подякували колективам закладів та установ освіти за роботу у такий важкий для нашої країни час та побажали подальшої успішної праці.

Головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти в Одеській області Олена Лабунська розповіла про основні напрямки роботи відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти в Одеській області у рамках співпраці з закладами загальної середньої освіти та інновації, які будуть запроваджені найближчим часом за ініціативи Державної служби якості освіти.

У ході засідання головою колегії було урочисто вручено директорам закладів загальної середньої освіти Кілійської міської ради, для передачі вчителям, сертифікати щодо успішного навчання за програмою тренінгу курсу за вибором «Навчаємося жити в громаді» для учнів 8 (9) класів, який у 2022/2023 навчальному році впроваджуватимуть в освітньому процесі у рамках реалізації міжнародного проєкту DECIDE, та дидактичні матеріали. Представники ДСНС, на чолі з Олегом Вайдичем, надали дієві рекомендації щодо організації безпекової роботи в закладах освіти.

Закінчилося засідання колегії спільним привітанням з 1 вересня учасників освітнього процесу від голови громади, начальника відділу освіти, керівників закладів та установ освіти та найкращими побажаннями до нового 2022/2023 навчального року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь