Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

В 2022-23 навчальному році розпочинає свою роботу гурток «Школа журналістики та медіаграмотності «МЕДІАСВІТ»» для учнів 7-11 класів.

Дата: 25.09.2022 16:16
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

     В Кілійському закладі загальної середньої освіти №3 створено умови для задоволення різноманітних інтересів дітей та учнівської молоді, розвитку їх здібностей, творчої самореалізації, виховання.  В 2022-23 навчальному році розпочинає свою роботу гурток «Школа журналістики та медіаграмотності «МЕДІАСВІТ»» для учнів 7-11 класів. Журналістика як соціально значима сфера діяльності приваблює можливістю доносити до людей правду, примножувати в світі добро, боротися за справедливість. Навчання медіаграмотності сприяє розвитку особистості учня та учениці, а саме:  розвитку їхніх комунікативних здібностей; формуванню критичного мислення в процесі роботи з інформаційними джерелами; навчанню сприймання інформації; оцінюванню якості інформації; підвищенню загальнокультурного рівня особистості.
     Заняття у гуртку «Школа журналістики та медіаграмотності «МЕДІАСВІТ»» допоможе підвищєнню інтелектуальних і творчих здібностей вихованців, розвитку критичного мислення, соціальної компетентності, становленню особистості, оволодінню навичками генерувати ідеї, виявляти та презентувати актуальні матеріали про події. Вихованці гуртка зможуть заявити про себе, реалізувати свої креативні ідеї, поділитися своїми думками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь