A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 30.11.2022 17:05
Кількість переглядів: 150

Доброго дня мешканці Кілійської громади!

Пишу, а не записую ефір, так як поганий зв’язок і не всі мають змогу завантажувати відео та дивитися!

Нажаль, вже скоро майже рік війна, а в людей багато запитань, чому нема світла, електрики, коли дадуть, куди продають, де ця енергія пропадає і інші подібні запитання!

В країні йде війна, ворог пошкоджує об’єкти критичної інфраструктури, захоплює наші землі, вбиває мирне населення, - це ТЕРОРИЗМ!

На сьогоднішній день із потрібного об’єму електричноі енергії нам подається 20%! Укренерго розподіляє потужності на області, область розподіляє на території, громади області!

Всі знали, що буде зима, всі знали що потрібно готуватися до зими, що будуть відключення, що будуть атаки на критичну інфраструктуру, що йде війна і сьогодні задавати такі запитання???

Відносно того, що в одних довше горить світло, а в інших менше, то ви повинні розуміти, що сьогодні немає можливості в енергетиків робити це однаково! Також працівники ДТЕК роблять все для того, щоб були з енергією об’єкти водоканалу та медецини і так робиться по всій області та країні! На об’єктах медецини в нас є генератори, але лікарня не може постійно на них працювати, тому що це тони пального. Генератори звісно працюють, коли енергії немає!

Відносно того, що в інших містах чи громадах менше вимикають, а в нас більше скажу наступне! Перестаньте розповсюджувати цю неправдиву інформацію і не вводьте людей в оману! Не накручуйте себе і інших, цим ви допомагаєте ворогу! У всіх вимикають однаково! Може тільки бути об’єктів критичної інфраструктури більше, або менше по громадам!

Працівники ДТЕК цілодобово працюють, щоб стабілізувати та відновити електропостачання! Але ще раз говорю, попереду ЗИМА ТА В КРАЇНІ ЙДЕ ВІЙНА!!! Можливий і більш гірший розвиток подій у разі подальшого обстрілу інфраструктури країни, можливий блекаут!!! А це вже повне припинення всього постачання електроенергії та інших послуг! І до цього кожен повинен готуватися, за вас це ніхто не зробить! Тому, замість того, щоб займатися підбурюванням людей та шукати ВИПРАВДОВУВАННЯ ВІЙНІ З росією, займіться облаштуванням своїх домівок до ТЯЖКОЇ ЗИМИ! Повірте влада та органи місцевого самоврядування роблять все можливе, аби підтримати людей на місцях та забезпечувати життєдіяльність громади! Для критичних моментів створені відповідні пункти обігріву та незламності, про що повідомлялось раніше! Але ніхто не зайде в ваші домівки і не облаштує все за вас! Повірте і сильно прошу, ті методи приготування їжі та обігріву, до яких ми звикли, як бачите не завжди працюють, тому, закликаю, готувати собі в цьому будь-яку безпечну альтернативу. Для стабілізації ситуації по всій країні, нам потрібно тільки зупинення війни, інших варіантів немає!

Не обвинувачуйте в цьому тих, хто в цих подіях не винуватий! На нашу країну напали, вона під постійними обстрілами!

Висловлюю слова підтримки всім військовослужбовцям! Я знаю, що вам боляче та соромно читати соціальні мережі з зверненням від своїх земляків, коли ви в окопах, в дощу та снігові мерзнете, захищаючи нашу країну!!! Тримайтесь хлопці, ми з вами, будемо вас підтримувати всим, чим зможемо!

Сподіваюсь на розуміння кожного мешканця не тільки нашої громади, а всієї України!!!

Прохання за відсутності енергопостачання відключати від мережі домашні електроприлади, тому що в іншому випадку при відновленні енергопостачання відбувається різкий стрибок навантаження, що призводить до виходу з ладу електрообладнання як побутового, так і магістрального, наслідком чого стають аварійні відключення. Вмикайте все поступово!

Слава Богові та слава Украіні і її захисникам!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь