A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ – ЗАПОРУКА ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Дата: 02.02.2023 14:22
Кількість переглядів: 203

 

Фахівці Кілійського відділу Ізмаїльської  філії Одеського обласного центру зайнятості при проведенні інформаційно-консультаційної роботи з безробітними і роботодавцями  активно залучають до співпраці соціальних партнерів, серед яких вже багато років - працівники  Пенсійного фонду.

На черговій зустрічі з безробітними - особами передпенсійного віку    заступник начальника відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центру м. Кілія) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Одеській області Наталя Козлова детально та доступно довела до  присутніх основні норми Закону України «Про загальнообовязкове державне пенсійне страхування» з урахуванням останніх змін до нього.

Вона розповіла про умови та механізм призначення пенсії за віком, про вимоги до оформлення документів, які громадяни подають з метою отримання пенсійного забезпечення. І про нововведення в роботі пенсійної служби, бо зараз саме до відділів ПФУ громадяни подають документи на отримання субсидій.

Питань від учасників заходу було чимало, бо у кожного з них - своя трудова біографія, однак на кожне питання була надана конкретна вичерпна відповідь.

Під час свого виступу представник ПФУ постійно робила наголос на тому,  що пенсію, яка буде у майбутньому, треба заробляти сьогодні, офіційно сплачуючи страхові внески.

Навіть після закінчення заходу безробітні ще залишалися, щоб віч-на-віч задати Наталі Козловій запитання щодо власних конкретних умов пенсійного забезпечення.

І ось тут на допомогу кожній людині, яка в силу різних обставин залишилася без роботи, приходить державна служба зайнятості, яка сприяє соціальному захисту громадян шляхом їх працевлаштування у працездатному віці,  що вплине на отримання гідної пенсії у віці похилому.

А висновок дуже простий: за свою пенсійну історію завтра кожен несе персональну відповідальність зараз, працюючи офіційно і сплачуючи страхові внески.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь