Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ЩОДО ДІЯЛЬНОСТІ АГЕНЦІЇ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 09.02.2023 13:17
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

Агенція регіонального розвитку Одеської області – це неприбуткова та не бюджетна установа, що створена на засадах партнерства між державним, приватним та громадським секторами з метою ефективної реалізації державної регіональної політики.

Місія Агенції – підвищення інвестиційної привабливості регіону, залучення інвестиційних та кредитних ресурсів, міжнародної технічної допомоги, створення належних умов для післявоєного відновлення та розвитку регіону, розвиток бізнесу для покращення соціально-економічних показників області.

Агенція регіонального розвитку:

Розробляє. Стратегічні документи для розвитку територіальних громад. Ініціює створнення перспективних інвестиційних проєктів, відповідно до потреб регіону і зацікавленості потенційних інвесторів.

Готує. Пропозиції щодо змін в законодавство для сприяння розвитку бізнесу та покращення інвестиційного клімату в регіоні та країні в цілому. Формує і надає первинну аналітичну інформацію, необхідну для ухвалення рішень про інвестування.

Шукає. Можливості щодо залучення коштів міжнародних фондів, які надають матеріально-технічну допомогу. Здійснює первинний підбір інвестиційного майданчика Greenfield та/або Brownfield, відповідно до потреб інвестора.

Супроводжує. Реалізацію плану стратегічного розвитку територіальних громад. Надає послуги персонального інвестиційного менеджера. Розробляє і супроводжує «Дорожні мапи» щодо дозвільних процедур інвестиційних проєктів.

Організовує. Виконання представницьких інтересів. Проведення заходів (навчальні/промоція). Комунікацію з потенційними партнерами компетентними у різних сферах.

Агенція реалізує комплексну програму цифрової інтеграції та трансформації інвестиційних ділянок та проєктів територіальних громад – проєкт ProUkraine (платформа, структурована система інформації про перспективні для інвестування об’єктів в Одеській області).

У межах проєкту ProUkraine планується цифровізувати всі інвестиційно-привабливі ділянки у територіальних громадах, створити тизери інвестиційних проєктів щодо цих ділянок, інтегрувати та просувати платформу серед національних та іноземних інвесторів, великих підприємств, міжнародних консалтерів.

Детальніше за посиланням: http://rdaod.com.ua/wp-content/themes/rda-theme/ua/main

Інвестиційна карта регіону: https://proukraine.com.ua/map/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь